Vučić o Jovanjici: Spreman da se ponižavam i idem na poligraf

Vučić o Jovanjici: Spreman da se ponižavam i idem na poligraf

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je kako je spreman da se dodatno ponižava i ide i na poligraf da bi odgovarao na sva pitanja vezana za „Jovanjicu“, ocenivši istovremeno da su prisluškivanjem njegovih razgovora pojedini iz MUP hteli da sruše vlast u Srbiji.

Vučić je na pitanje da li je priča o „Jovanjici“ osveta ministra Nebojše Stefanovića za „Krušik“, rekao kako ne treba niko njega da brani od Stefanovića, niti Stefanovića od njega.

Šta imam da mu kažem, kažem mu u lice, rekao je Vučić, dodajući da Stefanović ima velike obaveze i da su očekivanja od njega ogromna.

Vučić je, govoreći o prisluškivanju svojih razgovora, rekao da su postojali neki krugovi u MUP koji su svašta radili i koji su pokušali da zadaju konačni udarac, sruše vlast u Srbiji time što su preko kriminalnih krugova pojedinci iz policije davali informacije „tobož“ ljudima iz opozicije.

Vučić je naveo kao primer Miroslava Aleksića, koji je tvrdio kako je (Predrag) Koluvija, vlasnik „Jovanjice“, posle hapšenja, navodno, tražio vezu jedino sa njegovim bratom Andrejom.

Nisam siguran, sad se ispituje, kakvih je tu bilo uticaja, da li kriminalnih, stranog faktora, rekao je Vučić.