Funkcionerki SSP u Jagodini obijena i razvaljena vrata od stana

Funkcionerki SSP u Jagodini obijena i razvaljena vrata od stana

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na Tviteru da su funkcionerki te stranke u Jagodini Katarini Jokić obijena i razvaljena vrata od stana. SSP je saopštila da u momentu razvaljivanja brave i vrata, Katarina i njen sin nisu bili u stanu, što u toj stranci smatraju „smišljenim i namernim zastrašivanjem i slanjem poruke u mafijaškom stilu: sledeći put ulazimo i ako ste tu“.

U saopštenju SSP-a se navodi i da su izvršioci prethodno skinuli sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su komšije sve potvrdile policiji.

„Naročito je indikativno i zastrašujuće što se ovo dešava u jeku slučaja ‘Palma’“, ocenjuju u SSP.

SSP u saopštenju od policije i tužilaštva zahteva da urgentno otkriju izvršioce, ali i nalogodavce, „kao i da zaštite slobodnomisleće ljude i sve koji se bore da se sazna istina o podvođenju devojaka i žena u Jagodini, za koje svedoci i žrtve tvrde je prvoosumnjičeni Dragan Marković Palma“.

Prethodno se na Tviteru oglasila i potpredsednica SSP Marinika Tepić koja je pozvala republičku javnu tužiteljku Zagorku Dolovac da reaguje.

„Mojoj Katarini Jokić, prijateljici, saborkinji i hrabroj ženi koja je ustala protiv zla u Jagodini, obijena su i razvaljena vrata od stana. „Zagorka ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi“, poručila je Tepić.