Miroslav Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Delta holdingom

Miroslav Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Delta holdingom

Osnivač i predsednik Delta holginga Miroslav Mišković povlači se iz operativnog upravljanja kompanijom i ubuduće će biti predsednik Upravnog odbora Delta holdinga, saopšteno je danas.

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor.

Poslovanje Delta holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije.

„Na novoj poziciji Mišković namerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti koje smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta holdinga, već i društva u celini“, navodi se u saopštenju Delta holginga.

Njegov fokus biće usmeren na internacionalni razvoj kompanije, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo, saopštila je kompanija.