Tinejdžer i stariji građanin među žrtvama pucnjave u Virdžiniji

Tinejdžer i stariji građanin među žrtvama pucnjave u Virdžiniji

Vlasti su u sredu identifikovale ljude ubijene u masovnoj pucnjavi u prodavnici Volmarta u Česapiku u Virdžiniji, uzrasta od 16-godišnjeg dečaka do 70-godišnjeg muškarca.

Menadžer prodavnice otvorio je vatru na kolege zaposlene u sobi za odmor, ubivši šest ljudi pre nego što je okrenuo pištolj na sebe, javlja .

„Sa žaljenjem objavljujemo imena onih koje smo izgubili u utorak uveče u pucnjavi u Volmartu na Semovom krugu, ali se nadamo da ovim informacijama možemo počastiti njihove živote u našoj zajednici“, napisali su zvaničnici na gradskom sajtu.

Najmlađa žrtva bio je 16-godišnji dečak iz Česapika, čije ime nije otkriveno jer je bio maloletan.

Randall Blevins, 70, bio je najstarija žrtva. Blevinsov rođak je napisao na Fejsbuku da je radio u Volmartu dugi niz godina i da planira da se penzioniše sledeće godine.

Ostale žrtve su Lorenco Gamble, 43; Brian Pendleton, 38; Kellie Pile, 52; i Tajneka Džonson, 22.

Džonsonova porodica, koja je objavila očajne postove na internetu u kojima se molila javnost za informacije nakon pucnjave, potvrdila je njenu smrt lokalnim medijima. Rođak ju je opisao kao „najlepšu osobu, koja nikome nije smetala”.

Rođak je napisao na Fejsbuku: „Žao mi je što ti se ovo dogodilo tako brzo, što si imao toliko planova, ali pretpostavljam da je Bog imao druge planove. Dakle, ovo znači da nema više telefonskih poziva? Nema više slanja slika tvojih tetovaža i ja ih biram?“

Pajl je ažurirala svoj status na Fejsbuku 1. novembra da kaže da je u vezi sa Brajanom Bejkerom. Bejker je u sredu ujutru na Fejsbuku postavio sliku para uz poruku: „Dok se ponovo ne vidimo anđele moj“.

Pajl je poticala iz Norfolka u Virdžiniji i pohađala je katoličku srednju školu Norfolk, prema njenom profilu na Fejsbuku.

Napadač je identifikovan kao Andre Bing, 31, iz Česapika u Virdžiniji. Nije rekao ništa dok je počeo da puca na radnike okupljene u utorak kasno uoči njihove noćne smene.