Policajci u potrazi za 3 nestala repera pronašli „više tela“

Policajci u potrazi za 3 nestala repera pronašli „više tela“

Vlasti koje tragaju za trojicom repera koji su nestali pre skoro dve nedelje pronašle su u četvrtak „više tela“ u praznoj stambenoj zgradi u oblasti Detroita, izvestio je AP.

Državna policija je upozorila da identitet tela nije potvrđen.

„Ne zaboravite da sve žrtve imaju porodice, a mi nemamo luksuz da nagađamo njihov identitet, a zatim se povlačimo ako to nismo ispravno shvatili“, navela je državna policija na Tviteru. „Kada informacije budu potvrđene, ažuriraćemo ih.”

Tejlor Perin, verenica Armani Keli, rekla je za Detroit Free Press da je policija obavestila Kelijevu porodicu o otkriću.

„Hvala vam za svu ljubav i molitve tokom ovog izuzetno teškog vremena“, rekla je Kelijeva majka Lori Kemp na Fejsbuku.

Keli (27) iz Oskode, Montoja Givens (31) iz Detroita i Dante Viker (31) iz Melvindejla trebalo je da nastupi na zabavi u Lounge 31 u Detroitu 21. januara, ali je nastup otkazan. Od tada nisu viđeni.

Državna policija je saopštila da je „više žrtava“ pronađeno u napuštenoj stambenoj zgradi u Hajlend parku, u blizini Detroita.

Zgrada je opisana kao „u veoma lošem stanju i zaražena pacovima“, što je usporavalo napredak istražitelja.

„Detektivi nastavljaju da istražuju ovaj incident i najverovatnije će biti tamo tokom cele noći“, saopštila je državna policija.

Trojica muškaraca upoznala su se u zatvoru. Keli i Givens su bili na uslovnoj slobodi u vreme svog nestanka, prema državnom odeljenju za popravke.