Dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Dvostruko ubistvo kod Bijelog Polja

Dve osobe, za koje se navodi da su brat i sestra, ubijene su u crnogorskom selu Sokolac, u blizini Bijelog Polja. MUP Crne Gore navodi da je počinilac krivičnog dela u bekstvu.

Prema nezvaničnim informacijama MUP-a Crne Gore počinilac dvostrukog ubistva je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela.

„Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti ‘Sjever’, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica“, saopšteno je iz MUP-a Crne Gore.

Jake policijske snage su raspoređene na trasi u dužini od deset kilometara, dok policija pretražuje teren, uz podršku helikoptera i dronova. Do Sokolca se ne može doći jer snage obezbeđuju put od Slijepač mosta do tog sela, javila je RTCG.

Vijesti prenose da su žrtve brat i sestra, stari oko 50 godina.

Policija apeluje na građane Bijelog Polja, a naročito na meštane sela Sokolac, da ostanu kod kuće i ne puštaju nepoznata lica u svoje domove, dok se potraga nastavlja.

Takođe, policija je pozvala građane sa informacijama potencijalno povezanim sa zločinom da se jave.