Četvrti film o Spajdermenu sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi biće objavljen u julu 2026

Četvrti film o Spajdermenu sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi biće objavljen u julu 2026

Tom Holand se ponovo sprema da obuče svoje Spajdermen odelo. Četvrta epizoda serije blokbastera postavljena je za izdavanje u julu 2026. godine, saopštio je u petak Soni Pictures.

Danijel Destin Kreton, najpoznatiji po tome što je režirao Marvelov film „Šang-Či i legenda o deset prstenova“, takođe je potpisao ugovor za režiju još uvek neimenovanog filma. Kreton je ranije bio angažovan da režira „Osvetnici: Dinastija Kang“, ali je izašao iz projekta, pošto je ponovo zamišljen kao „Osvetnici: Sudnji dan“, krajem prošle godine.

Jon Vatts je režirao prethodna tri holandska filma o Spajdermenu. Zajedno, „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Far From Home” i „Spider-Man: No Way Home” su zaradili preko 3,9 milijardi dolara širom sveta.

Holand je nedavno za „Dobro jutro Ameriko” rekao da je ideja za četvrti film „luda”.

„To je malo drugačije od svega što smo radili ranije, ali mislim da će navijači zaista reagovati na to“, rekao je Holand.

Studio je zatražio 24. jul 2026. za njegovo izdavanje u bioskopu. Ranije ove nedelje, Holand je tokom nastupa u emisiji „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” rekla da planiraju snimanje sledećeg leta.