HDZ-ov kandidat za predsednika: Otežaćemo Srbiji i Crnoj Gori ulazak u EU

HDZ-ov kandidat za predsednika: Otežaćemo Srbiji i Crnoj Gori ulazak u EU

HDZ-ov predsednički kandidat Dragan Primorac istakao je danas na 21. Opštem saboru HDZ-a da neće dopustiti uništavanje Hrvatske, vređanje hrvatskog čoveka i „svega dobrog što smo napravili“, poručivši aktuelnom predsedniku Zoranu Milanoviću kako mu je vreme da ode.

Podršku Primorcu je u uvodnom obraćanju dao i premijer i predsednik HDZ-a Andrej Plenković, rekavši kako mu je drago što je s njima.

„HDZ je uz tebe i očekujemo pobedu,“ naglasio je Plenković. Primorac je istakao da je u kampanju prvenstveno krenuo kao čovek koji ne može posmatrati podele, razdor i neistine, te kao čovek koji je trenutno predsednik RH, ali koji ruši dostojanstvo naše domovine u Hrvatskoj i inostranstvu.

„Nisam mogao da gledam šta se dešava, odazvao sam se pozivu Andreja Plenkovića i svih vas jer vidim Hrvatsku koju treba voleti delima. Hrvatsku treba voleti snagom znanja, mudrošću vođenja. Hrvatsku treba voleti poštovanjem svakog čoveka, a Milanović to nije činio i zato je vreme da ode. To mu je današnja poruka,“ rekao je Primorac.