Marsej propušta šansu da ode na prvo mesto u Ligi 1 posle remija sa Anžeom

Marsej propušta šansu da ode na prvo mesto u Ligi 1 posle remija sa Anžeom

Marsej je propustio šansu da se pridruži Monaku i Pari Sen Žermenu na vrhu francuske lige kada je mogao samo da remizira sa poslednjeplasiranim Anžeom rezultatom 1-1 u meču koji je obeležen crvenim kartonima u prvom poluvremenu za oba ekipe u petak.

Marsej je ostao na trećem mestu u Ligi 1 i rušio propuštene šanse protiv jedinog tima u ligi koji je još uvek pobedio.

Domaćin je rano dobio prednost kada je Lilian Rao-Lisoa iz Anžea isključen zbog prekršaja u 26. minutu. Beku je prvobitno prikazan žuti karton, ali ga je sudija promenio u crveni nakon što je pregledao faul na VAR-u.

Prednost nije dugo trajala. Pozajmljeni napadač Marseja iz Evertona Nil Mopej dobio je dva oštra žuta kartona za tri minuta.

Marsej je poveo šest minuta u drugom poluvremenu preko zamene Džonatana Roua. Engleski napadač je pokazao sjajan rad nogu u petercu, a njegov niski udarac kroz mrežu nogu ostavio je nevidljivog golmana Anžea prikovanog za tačku.

Farid El Melali postigao je svoj prvi gol u sezoni za Anže i izjednačio rezultat prelepim slobodnim udarcem posle 54 minuta.

Marsej će se osećati uvređeno što nije dobio penal za igru rukom i što je video da je kasni drugi gol Majkla Murilja poništen nakon što je video pregled uočio faul u nagomilavanju.