76ersi stvaraju „Veliku trojku“ uz Džoela Embiida, Tajriza Maksija i Pola Džordža

76ersi stvaraju „Veliku trojku“ uz Džoela Embiida, Tajriza Maksija i Pola Džordža

Ekipa Filadelfija 76ersa započela je novu sezonu s velikim ambicijama, nakon što su Džoel Embiid i Tajriz Maksi potpisali ugovore koji će ih zadržati u timu dugi niz godina, dok se Pol Džordž pridružuje timu iz Los Anđelesa. Embiid, koji je ovog leta osvojio zlatnu medalju na Olimpijadi, otkrio je da je izgubio između 25 i 30 funti i spreman je da vodi 76erse ka tituli.

Novi trener Nik Nurs naglašava dobru atmosferu u timu, koja je oslobođena drame koja je pratila prošlu sezonu. U međuvremenu, Maksi je postavio ambiciozne ciljeve za ovu sezonu, dok Džordž, šestostruki All-Star, veruje da će kombinacija njihovih veština omogućiti timu da konačno osvoji titulu, što im nije pošlo za rukom još od 1983. godine.

Sa više od 400 miliona dolara uloženih u zadržavanje ključnih igrača, 76ersi se nadaju da će dobra saradnja i timska hemija rezultirati dubokim probojem u plej-ofu. Embiid se fokusira na osnaživanje svog tima, dok Maksi preuzima liderstvo u timu, uprkos tome što se oseća kao „stariji“ igrač.

Sa novim pojačanjem i željom za napretkom, očekivanja za ovu sezonu su visoka, a navijači 76ersa se nadaju da će napokon dočekati šampionski naslov.