Branko Ružić ponovo kandidat za potpredsednika Partizana?

Branko Ružić ponovo kandidat za potpredsednika Partizana?

Vanredna Skupština Partizana, zakazana je za 11. oktobar, na kojoj će po svoj prilici doći do promene Uprave kluba, tako iz dana u dan isplivavaju imena koja će u budućnosti biti deo rukovodećih struktura.

Pored Rasima Ljajića, koji će preuzeti predsedničku funkciju, te spekulacija o generalnom direktoru gde još ne postoji iskristalisano rešenje, Telegraf saznaje da je Branko Ružić kandidat za potpredsedničku poziciju, saznaje Telegraf.

Ružić je u junu mesecu, dok su svi spekulisali o Miliji Baboviću i još nekolicini kandidata, kada su se i najavljivale globalne promene u Humskoj, slovio zapravo za glavnog kandidata za predsedničko mesto.

U Humskoj su određene strukture bile raspoložene za tu mogućnost, nije podržan sa nekih mnogo bitnijih pozicija u širem i moćnijem sistemu odlučivanja, a na sve navedeno ni Milorad Vučelić nije želeo da odstupi od fotelje u tom momentu, nego je manevrisao kako da je zadrži.

Ipak, kako je imenovanje Ljajića gotovo izvesno, jasno je da će novi prvi čovek okupiti svoje saradnike, a među njima je, može se čuti, i pomenuti Ružić, kome bi sledovalo mesto potpredsednika.