Juventus ostvario drugu uzastopnu pobedu od 3-0, trener Koma osvojio prvi bod u Seriji A u poslednje dve decenije

Juventus ostvario drugu uzastopnu pobedu od 3-0, trener Koma osvojio prvi bod u Seriji A u poslednje dve decenije

Juventus je postao jedini tim Serije A koji je pobedio u oba prva dva meča u sezoni nakon što je Dušan Vlahović postigao dva gola u pobedi nad Veronom od 3:0 u ponedeljak.

Desni bek Nicolo Savona je takođe postigao gol na svom debiju kada je Juventus ostvario drugu uzastopnu pobedu od 3-0.

Vlahović je doveo goste u prednost nakon 28 minuta kada je pronašao prostor na zadnjoj liniji Verone i odbio pažnju trojice odbrambenih igrača da usmere loptu ka kući sa 12 metara.

Savona je udvostručio vođstvo 11 minuta kasnije, a Vlahović je zaokružio rezultat sa bele tačke u osam minuta u drugom poluvremenu.

Verona je deveta sa tri boda.

Komo je zaradio svoj prvi bod u Seriji A u više od dve decenije kada se tim Seska Fabregasa vratio sa gola i remizirao 1-1 kod Kaljarija.

Fabregas, bivši vezista Arsenala i Barselone, pomogao je da se Komo vrati u prvu ligu prošle sezone posle 21 godine odsustva, ali je klub iz Lombardije izgubio u prvom meču sa 3-0 od Juventusa.

Međutim, pokazao je otpornost u sunčanoj večeri na Sardiniji.

Roberto Pikolo je doveo domaćina u prednost kada je ukrao između neodlučnog defanzivca i golmana i glavom zakucao glavom u 44. minutu.

Ovaj gol je obeležio petu sezonu zaredom koju je 23-godišnji napadač postigao za drugi klub iz Serije A, nakon prethodnih nastupa sa Lečeom, Empolijem, Atalantom i Specijom.

Komo je izjednačio osam minuta u drugoj trećini. Alberto Dosena je pogodio udarac iz ugla sa desne strane, a Patrik Kutrone, rođen u Komu, bio je spreman da pošalje loptu visoko u mrežu.

Oba golmana su uspela u poslednjih 15 minuta da sačuvaju zastoj.