Košarkaši Zvezde bez Dobrića i Davidovca počeli pripreme u Staroj Pazovi

Košarkaši Zvezde bez Dobrića i Davidovca počeli pripreme u Staroj Pazovi

Košarkaši Crvene zvezde obavili su testiranja u Zavodu za sport, a potom se uputili u Staru Pazovu, gde će tokom ove nedelje obaviti prvi deo priprema pred početak nove sezone.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos imaće u Staroj Pazovi na raspolaganju 14 igrača.

Ekipi će se tokom nedelje pridružiti i reprezentativci Srbije Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su osvojili bronzanu medalju.

Crveno-beli će u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde imaju odlične uslove za rad i pripreme, provesti šest dana.

Klub će detaljno u narednim danima informisati javnost o toku priprema, kroz izjave trenera i igrača, kao i video materijale, najavili su sa Malog Kalemegdana.

Zvezdu su tokom leta napustili Majk Tobi, Fredi Gilespi, Džavonte Smart, Trej Tompkins i Adam Hanga. 

Tim su pojačali reprezentativac Srbije Uroš Plavšić, doskorašnji centar Mege, američki plejmejkeri Ajzea Kenan i Kodi Miler Mekintajer, kao i krilni centar Majk Daum. Iz Barselone se među crveno-bele vratio Nikola Kalinić, a nakon sezone u Virtusu ponovo je tu i Ognjen Dobrić.

Crveno-beli će i naredne sezone igrati Evroligu i ABA ligu. U prvom kolu regionalnog takmičenja gostovaće ekipi Dubaija 20. septembra.