Više osoba uhapšeno u istrazi šest tela pronađenih u pustinji južne Kalifornije

Više osoba uhapšeno u istrazi šest tela pronađenih u pustinji južne Kalifornije

Vlasti su saopštile da su u toku istrage oko šest tela pronađenih prošle nedelje na udaljenoj raskrsnici puteva u pustinji južne Kalifornije uhapsili pojedince.

Portparolka šerifovog odeljenja okruga San Bernardino, Mara Rodrigez, najavila je konferenciju za novinare u ponedeljak kasno radi daljeg deljenja informacija o istrazi ubistava, ali nije pružila dodatne detalje o slučaju. Još uvek nije jasno kako su osobe stradale, a vlasti su pronašle tela prošle nedelje u pustinji Mohave u blizini El Miraža nakon odgovora na poziv za proveru zdravlja.

Pet tela je otkriveno kasno u utorak, a šesto sledećeg jutra. Područje je udaljeno oko 80 km severoistočno od Los Anđelesa, pa je šerifovo odeljenje zatražilo pomoć avijacije kalifornijske patrole autoputa kako bi locirali mesto događaja.

Na snimcima sa TV stanica iznad pustinje prošle nedelje mogao se videti terenac tamnoplave boje s razbijenim prozorom suvozača i otvorenim još jednim vratima, dok je deo slike bio zamućen. Takođe su primećeni brojni žuti tragovi u pustinjskom pejzažu.