Mančester junajted izbegao senzaciju protiv Vigana u FA kupu

Mančester junajted izbegao senzaciju protiv Vigana u FA kupu

Uzbudljiv meč trećeg kola FA kupa video je Mančester junajted kako izbegava senzaciju, pobedivši trećeligaša Vigan rezultatom 2:0. Diogo Dalot i Bruno Fernandes bili su junaci za crvene đavole, postigavši golove i osiguravajući prolazak u narednu rundu takmičenja.

Mančester junajted, koji je prošle sezone stigao do finala FA kupa samo da bi izgubio od gradskog rivala Mančester Sitija, imao je priliku da demonstrira svoju dominaciju na terenu. Ekipa Erika ten Haga, koja je u prethodnim utakmicama doživela nekoliko poraza, odigrala je ubedljivu partiju protiv Vigana, tima koji je bio poslednji put u vrhu Premijer lige 2013. godine.

Diogo Dalot je otvorio golgeterski niz u 22. minutu, preciznim udarcem s ivice kaznenog prostora. Drugi gol za Junajted stigao je u 74. minutu kada je Bruno Fernandes bio nepogrešiv sa bele tačke, nakon prekršaja nad njim.

Iako su prvoligaši Vest Hem, Notingem Forest i Luton bili testirani u susretima protiv niže rangiranih ekipa, nije bilo iznenađujućih rezultata u trećem kolu FA kupa. Žreb za četvrtfinale doneo je interesantan duel između Mančester Sitija i Totenhema, dok su i drugi mečevi obećavajući, uključujući duel Liverpula protiv pobednika između Noriča i Bristol Roversa.

FA kupa nastavlja da pruža uzbudljive trenutke, a navijači s nestrpljenjem očekuju razvoj događaja u narednim rundama takmičenja.