U Ujedinjenom Kraljevstvu uhapšena majka iz Kolorada, osumnjičena za ubistvo svoje dvoje male dece

U Ujedinjenom Kraljevstvu uhapšena majka iz Kolorada, osumnjičena za ubistvo svoje dvoje male dece

U subotu je u Ujedinjenom Kraljevstvu uhapšena majka iz Kolorada, Kimberli Singler (35), koja je osumnjičena da je ubila svoju devetogodišnju ćerku i sedmogodišnjeg sina, dok je povredila svoju 11-godišnju ćerku. Tragedija se dogodila 19. decembra kada je policija odgovorila na prijavu o provali u njihovu kuću u Kolorado Springsu, a prvi izveštaji su naveli na pogrešan trag.

Singler je prvobitno sarađivala s policijom, ali je nestala tokom istrage, prema rečima Ira Kronina, portparola policijske uprave Kolorado Springsa. Nakon što je izdat nalog za hapšenje zbog optužbi za ubistvo i pokušaj ubistva, Singler je locirana i uhapšena u inostranstvu, dok vlasti nisu pružile detalje o samom hapšenju.

Povređena 11-godišnja devojčica, koja je bila u istoj kući, hospitalizovana je sa lakšim povredama i trenutno se oporavlja u Kolorado Springsu. Trenutno nema informacija o tome da li Singler ima advokata.

Tragični događaj se dešava usred pravne bitke između Singlerove i njenog bivšeg muža, a sudski dokumenti ukazuju na trenutni spor oko roditeljskog vremena i drugih pitanja.