Serena Vilijams rodila drugo dete

Serena Vilijams rodila drugo dete

Teniska velikana Serena Vilijams rodila je svoje drugo dete, devojčicu po imenu Adira River Ohanian, a zajedno sa suprugom Aleksisom Ohanian pozdravila je prinovu u objavama na društvenim mrežama u utorak.

„Dobrodošao moj prelepi anđele“, napisala je Vilijamsova u potpisu video snimka objavljenog na TikTok-u koji pokazuje kako ona, Ohanijan i njihova četvorogodišnja ćerka Olimpija grle novorođenče.

„Zahvalan sam što mogu da prijavim da se naša kuća udružuje sa ljubavlju: srećna i zdrava novorođena devojčica i srećna i zdrava mama. Osećam se zahvalno“, objavio je Ohanian na platformi za razmenu poruka Ks, ranije poznatoj kao Tviter.

23-struka grend slem šampionka, koja je rekla da se „udaljava“ od tenisa posle prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD, potvrdila je na crvenom tepihu Met Gala u Njujorku u maju da očekuje bebu broj dva.

Ova najava je učinila da se povratak takmičarskom tenisu čini malo verovatnim za 41-godišnjeg Vilijamsa, jednog od najodlikovanijih sportista koji je ikada uzeo reket.