Situacija sa Mitrovićem nije idealna zbog saudijskih interesa, kaže trener Fulama

Situacija sa Mitrovićem nije idealna zbog saudijskih interesa, kaže trener Fulama

Aleksandar Mitrović iz Fulama neće igrati u predsezonskoj prijateljskoj utakmici protiv Brentforda jer Srbin ne trenira kako treba, rekao je menadžer Marko Silva nakon što je londonski klub navodno odbio ponudu za napadača od saudijskog Al Hilala, prenosi Rojters.

Britanski mediji preneli su da je Fulam odbio ponudu od 25 miliona funti (32,14 miliona dolara) za 28-godišnjaka, koji ima još tri godine ugovora.

Mitrović je bio najbolji strelac Fulama u četiri od poslednjih pet sezona, postigao je 14 golova u Premijer ligi u sezoni 2022-23, što ih je dovelo do 10. mesta.

Silva je rekao da je već razgovarao sa Mitrovićem, ali da mu to nije bilo u rukama.

„To nije idealna situacija, moram da vam kažem. Ne zato što je dobio ponudu, to je situacija u vezi sa njim“, rekao je Silva novinarima uoči nedeljne utakmice u Filadelfiji.

„Kao što znate, on neće igrati sutra, nije igrao ni prošle srede. Ne radi kako treba sa saigračima i kada kažem da ovo nije idealan scenario, to je situacija.“

„Kada je to van moje kontrole kao menadžera, to nije nešto što me brine, ali bih voleo da imam drugačiji scenario u toj situaciji… Ponekad imate individualne odluke o kojima oni treba da vode računa.

Silva je takođe otkrio da je i on dobio ponudu od saudijske strane Al Ahlija, ali je odbio da govori o svojoj situaciji.

„Moja posvećenost klubu je jasna i nastaviće se“, rekao je on. „Toliko puta sam pokazao svoju posvećenost ovom klubu prošle sezone.“