AMSS: Dobri uslovi na putevima, magla u jutarnjim satima, bez dužih zadržavanja na  granici

AMSS: Dobri uslovi na putevima, magla u jutarnjim satima, bez dužih zadržavanja na granici

Magla u predelima pored reka, kotlina i jezera može u jutranjim satima smanjiti vidljivost na putevima koji prolaze pored njih. Kraj oktobra nam donosi prilično toplo vreme, pa je očekivano učešće većeg od uobičajenog broja motociklista, u gradovima i biciklista i pešaka, pa apelujemo vozače na oprez i davanje prednosti.

Na obilaznici oko Beograda, iz smera Novog Sada ka Bubanj Potoku danas u 12:30 počinju radovi koji će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci. Do 15. novembra će pojedini sektori autoputa biti zatvoreni u jednom od dva smera, a saobraćaj preusmeren u preostalu kolovoznu trasu. Tako će vozči iz smera Novog Sada pre petlje biti usmereni na levu kolovoznu traku, sve do Straževice.

Zbog velike gustine saobraćaja i radova koji će biti obavljani do 29. oktobra, očekuju se gužve, zastoji i povremene obustave saobraćaja, pa molimo vozače da planiraju svoj put i opreme se strpljenjem i pažnjom kako bi kroz kritične deonice prošli bezbedno i efikasno.

Na graničnim prelazima, za putnička vozila, nema dužih zadražvanja, dok je za teretni saobraćaj moguće višesatno zadržavanje.