AMSS: Oprez na putu zbog magle

AMSS: Oprez na putu zbog magle

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju povoljniji uslovi za vožnju nego prethodnih dana, ali magla i dalje smanjuje vidljivost u Grdeličkoj klisuri, na delovima autoputa Miloš Veliki, u Sremu i Banatu, na prilazima Beogradu i preko planinskih prevoja.

Najavljeni su brojni radovi i promene u režimu saobraćaja, pa se vozačima preporučuje da uz pažljiviju vožnju više pažnje obrate na saobraćajnu signalizaciju.

I dalje je neprohodan put Bonjince administrativna linija Kosova (Mutivode), dok su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na snazi na putevima Šabac Volujac Zavlaka Banja Badanja Krupanj Gračanica, Valjevo Lelić Mravinjci.

Zabrana je na snazi i na putu Jošanička Banja Kopaonik, Šarena Bukva Stolice, Loznica Zajača Šarena Bukva Mačkov Kamen, Mravinjci Povlenska Kosa, Kraljevo Brezna Goč, Kopaonik Rudnica.

Na graničnim prelazima teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje na Šidu oko dva sata, a na Horgošu i Kelebiji oko 180 minuta, dok na putničkim terminalima nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju AMSS-a.