AMSS: Pogoršanje uslova za vožnju

AMSS: Pogoršanje uslova za vožnju

Vozače danas očekuju nepovoljniji uslovi za vožnju, uz sporiji saobraćaj, mokre kolovoze i kišu najpre na severu i zapadu, a u brdsko-planinskim krajevima sneg, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Povremeno jak severozapadni vetar u Vojvodini i na istoku dodatno će otežavati vožnju, a posebno su kritični mostovi i nadvožnjaci gde su udari vetra najjači, dodaje se u saopštenju.

AMSS podseća da su zbog radova na snazi brojne izmene u režimu saobraćaja i poziva vozače na više pažnje, sporiju vožnju u tim zonama i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Za danas od 10 do 17 časova najavljeni su radovi u tunelu Straževica, kao i na autoputu Miloš Veliki u tunelu Brančić gde će od 8.00 do 17.00 zbog radova biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

Od danas do 9. aprila od 7.00 do 17.00 zbog popravke mosta prek Ateničke reke na putu Čačak Drakčići saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prelazima teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju na Batrovcima 240 minuta, Šidu 480 minuta, Bačkoj Palanci 300 minuta, Bogojevu 120 minuta, Horgošu 360 minuta i na Kelebiji 180 minuta.