Vučić: „Srbija ima najnižu cenu električne energije u Evropi“

Vučić: „Srbija ima najnižu cenu električne energije u Evropi“

„Učinićemo sve da građani budu sigurni da imaju toplu zimu, dovoljno gasa, struje, da neće biti isključenja, kakvih će biti svakako u drugim zemljama“, podvukao je danas predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić nakon sednice Predsedništva stranke. Vučić je, obraćajući se novinarima, preneo da je Predsedništvo SNS obavestio o aktuelnoj situaciji.

„Pred Srbijom su važne stvari kao što su borba protiv korone, borba za živote ljudi, borba za dalji ekonomski napredak zemlje, za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije“, rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas tzv. Veritas papire i istakao da što se tiče novca koje je firma Dragana Đilasa davala NVO, pojedincima i medijima nije čuo do sada nijedan demanti na te navode, kao i da građani treba da znaju da je to novac koji od njih otetet kada su ti ljudi bili na vlasti.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara kako komentariše Veritas papire koje je objavio Informer a iz kojih se vidi da je Đilasova firma Multikom pozajmljivala novac nevladinim organizacijama, pojedincima i medijima koji otvoreno nastupaju protiv države. „Sloboda medija je da rade šta hoće i kako hoće ko god da je vlasnik, tako da svejedno da li su vlasnici tajkuni, Đilas ili neko drugi, dobro je da mogu uvek da postave svako pitanje i napišu i objave šta žele, to dobro govori o našoj zemlji“, rekao je Vučić.