Advokat: Porodicu Dragana Milovanovića Crnog zastrašuju crnim automobilima

Advokat: Porodicu Dragana Milovanovića Crnog zastrašuju crnim automobilima

Otvorena građanska platforma „Akcija“ je saopštila da je u Šapcu, u postupku protiv Dragana Milovanovića Crnog, saslušan Nebojša Stojićević Jarin, čovek koji je vozio bager.

„Ono što mogu da kažem jeste da on ne oseća apsolutno nikakvu krivicu. Svestan je šta je uradio i on opravdava svoje postupke na različite načine i ne oseća nikakvu krivicu i verovatno bi isto ponovio“, rekao je nakon saslušanja Milovanovićev advokat Aleksandar Mijailović.

On je dodao da će se postupak nastaviti daljim izvođenjem dokaza pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Šapcu, a onda će tužilac odlučiti da li postoji osnovana sumnja ili ne.

Što se tiče druge stvari, dodao je advokat Mijailović, to je da porodica Dragana Milovanovića Crnog trpi strašne pritiske.

„Njih praktično zastrašuju. U pitanju su crni automobili, jedna ‘škoda superb’, jedan ‘audi A8’ i jedna siva ‘škoda fabia’. U pitanju su momci koji su bili na mostu pre dve nedelje, koji su bili sa palicama i čekićima. Oni dolaze do kuće Dragana Milovanovića Crnog, parkiraju se u blizini, usporavaju, ubrzavaju ispred kuće, jednostavno daju porodici do znanja da ih obilaze“, objašnjava Mijailović.

Advokat je dodao da Dragan Milovanović Crni trenutno nije tu, ali njegova porodica jeste i da zbog toga apeluje da policija radi svoj posao.

„Doći ćemo u trenutak kada mi kao građani treba da preuzmemo posao policije u svoje ruke, a to nije dobro. Još jednom apelujem na policiju da radi svoj posao, a mi ćemo im olakšati tako što smo identifikovali i automobile i određena lica koja se tu nalaze“, zaključio je advokat Mijailović.