Ronaldo postiže svoj četvrti het-trik u sezoni Saudijske Pro lige

Ronaldo postiže svoj četvrti het-trik u sezoni Saudijske Pro lige

Kristijano Ronaldo još jednom je pokazao svoju neospornu klasu u subotnjem susretu protiv Al-Vehde u Saudijskoj Pro ligi. Postigavši svoj četvrti het-trik u ovoj sezoni, doprineo je spektakularnoj pobedi Al-Nasra od 6-0.

Sa 32 prvenstvena gola ove sezone, Ronaldo se približava rekordnom broju od 34 golova, postavljenom od strane Abderazaka Hamdalaha u sezoni 2018-19. Sa četiri preostale utakmice, Ronaldu ne nedostaje prilika da obori ovaj rekord.

Utakmicu je otvorio već u petom minutu, iskoristivši grešku golmana Al-Vehde. Brzo nakon toga, svojim glavom zatresao je mrežu još jednom, nakon centaršuta Marsela Brozovića. U drugom poluvremenu, Ronaldov precizan udarac obezbedio je njegov het-trik, dok su se na listu strelaca upisali i drugi igrači poput Otavija, Sadija Manea i Mohameda Al-Fatila.

Ova pobeda pomerila je devetostrukog šampiona Saudijske Arabije, Al-Nasra, na devet bodova zaostatka za liderom, Al-Hilalom. Ronaldo nastavlja da dominira i pokazuje zašto je jedan od najboljih igrača u svetu fudbala.