Odbojkaši Srbije odradili trening u teretani uoči kvalifikacionih mečeva za Olimpijske igre

Odbojkaši Srbije odradili trening u teretani uoči kvalifikacionih mečeva za Olimpijske igre

Odbojkaši Srbije trenirali su u teretani dvorane Metropolitnen u Tokiju u okviru priprema za utakmice B Grupe kvalifikacija za Olimpijske igre 2024. godine.

Srpski odbojkaši su odradili dva treninga uoči početka kvalifikacionog turnira u Japanu. Reprezentativac Srbije Pavle Perić izjavio je da ekipa postepeno diže formu.

„Prethodna dva dana smo radili u sali i odradili smo dobro te treninge. Nadamo se da najbolje sledi od prve utakmice sa Turskom. Krenule su pripreme, ali idemo korak po korak razmišljamo trenutno samo o Turskoj. Znamo ih, igrali smo prijateljske utakmice ovog leta. Svesni smo ko igra tamo, koliko mogu, da su ozbiljna reprezentacija“, konstatovao je Perić.

Srbija će u dvorani Jojogi, u prvom kolu, 30. septembra, igrati protiv Turske od 6.00 po našem vremenu. Potom u drugom kolu, u nedelju, 1. oktobra odbojkaši Srbije igraju protiv Tunisa od 6.00, a u trećem kolu, 3. oktobra protiv Egipta od 6.00.

U četvrtom kolu, 4. oktobra, srpski odbojkaši će igrati protiv Finske od 6.00, a u petom kolu, u petak, 6. oktobra protiv Japana od 12.25.

Odbojkaši Srbije će u šestom kolu, u subotu, 7. oktobra igrati protiv SAD od 9.00, a u poslednjoj rundi, 8. oktobra protiv Slovenije od 9.00 časova.