Mekgregor se ruga Habibu nakon uvođenja u Kuću slavnih

Mekgregor se ruga Habibu nakon uvođenja u Kuću slavnih

Ozloglašeni Irac Konor Mekgregor pucao je na društvenim mrežama sa temom alkohola na bivšeg rivala Khabiba Nurmagomedova nakon što je bivši ruski šampion u lakoj kategoriji primljen u UFC-ovu Kuću slavnih.

Khabib je odlikovan za svoju neporaženu karijeru na ceremoniji u T-Mobile areni u Las Vegasu prošle nedelje, postigavši status HOF-a zajedno sa saigračem i prijateljem Danijelom Kormijeom.

Govoreći na marginama događaja, bivši ruski UFC kralj lake kategorije otkrio je da je vrhunac njegove karijere bio njegova pobeda u četvrtoj rundi nad Mekgregorom na istom mestu u Las Vegasu kao i dodela nagrada.

„Najveća borba u istoriji MMA. Veoma sam srećan što sam pobedio u ovoj borbi. Mogu izgubiti bilo koju svoju borbu. Ali nema šanse ova borba“, rekao je Dagestanac o meču ogorčenog protiv Mekgregora koji se završio tako što je Khabib zaskočio iz kaveza i izazvao masovnu tuču sa članovima tima Irca.

Retko ko je propustio priliku da se ubaci, Mekgregor se u utorak oglasio na društvenim mrežama da ismeje ceremoniju u Kući slavnih, podelivši lažnu sliku sebe postavljenu na Habibovu.

Dodan je veliki logo McGregorovog brenda viskija ‘Proper Tvelve’, dok je bivši UFC šampion u dve težine mahao dvema bocama alkohola.

„Proper Tvelve, ponosni kreator UFC HOF šoua! Zovi me HOFF“, napisao je Mekgregor u naslovu.

Irac je dodao da se „raduje“ svom uvođenju u Kuću slavnih, tvrdeći da je „cipela u [sic]“ za priznanje. Takođe je izdao podsticajnu poruku o svojoj tuči sa članovima Khabibovog tima u oktagonu nakon njihove borbe.

Mekgregor je optužen da je u prošlosti bio posebno nepoštovan prema Khabibu koristeći alkohol da ismejava pobožnog muslimana.

Mekgregor je mahnuo čašom viskija u Habibovom pravcu na konferenciji za novinare u Njujorku u vezi sa njihovim obračunom na UFC 229, označivši Rusa „nazadnim s**om“ kada je odbio ponudu pića.

‘Orao’ je nastavio da demolira Mekgregora u njegovoj prvoj odbrani titule, iako je zla krv od tada ključala.

Khabib (33) je kasnije pobedio Dastina Poarijea i Džastina Getija pre nego što se povukao sa nepokolebljivim rezultatom 29-0 nakon smrti njegovog oca i mentora Abdulmanapa sa komplikacijama koje su proistekle iz infekcije Covid-19.

Poraz od Kabiba bio je jedan od tri poraza u Mekgregorova poslednja četiri oktagona, uključujući uzastopne poraze od Poarijea.

Irac (33) polako pojačava pripreme za povratak nakon užasnog loma noge u svom poslednjem porazu od Poarijea na UFC 264 u julu 2021.

Šef UFC-a Dejna Vajt je nagovestio da bi se Mekgregor mogao vratiti kasnije 2022. ili početkom 2023. godine, a nedavno lišeni šampion u lakoj kategoriji Čarls Oliveira rekao je da bi voleo da mu poželi dobrodošlicu u unosnoj plati za Brazilca protiv UFC-ovog novčića.

Sklonjen iz akcije, Mekgregorovi rezultati društvenih medija nastavljaju da mešaju uvrede upućene njegovim rivalima sa snimcima sa treninga i blistavim prikazima njegovog bogatstva.