Lionel Mesi se vraća na teren za Inter Majami nakon povrede

Lionel Mesi se vraća na teren za Inter Majami nakon povrede

Inter Majami je možda konačno dobijao dobru vest u vezi sa svojom fudbalskom legendom Lionelom Mesijem, čiji je povratak na teren dugo iščekivan. Klub je koristio društvene mreže kako bi najavio povratak ovog argentinskog velikana, objavljujući tajanstvenu poruku „Nos vemos mañana“ (vidimo se sutra), uz fotografiju sedmostrukog osvajača Zlatne lopte. Ovo je podstaklo uzbuđenje među navijačima koji nestrpljivo čekaju njegov povratak.

Mesi je bio odsutan sa terena veći deo poslednjih nedelja, propuštajući čak pet od poslednjih šest mečeva Inter Majamija, kao i jedan za argentinsku reprezentaciju zbog povrede tetive. Poslednji put je zaigrao 20. septembra protiv Toronta, pre nego što ga je povreda primorala da napusti teren. Navijači s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak i nadaju se da će doneti dodatnu snagu timu.

Međutim, njegova budućnost u Inter Majamiju ostaje neizvesna. Klub se trenutno suočava sa izazovom da se kvalifikuje za plej-of Major League Soccer, sa samo tri preostale utakmice i zaostatkom od pet bodova za poslednjim mestom u Istočnoj konferenciji. Takođe, poziv Argentine na kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo stavlja dodatni pritisak na njegovu dostupnost za predstojeće utakmice.

Njegova prisutnost na terenu značajno utiče na rezultate tima, sa impresivnim statistikama od 11 golova na 12 mečeva ove sezone sa Interom Majamijem. Tim je ostvario osam pobeda i četiri remija kada je Mesi igrao, uključujući i napore da osvoji Liga kup. S druge strane, tim je imao samo jednu pobedu, tri remija i dva poraza u mečevima bez Mesija otkako se pridružio klubu.

Za Inter Majami ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija sa Mesijevim povratkom na teren i kako će uticati na njihovu borbu za plej-of i nadolazeće mečeve. Navijači nestrpljivo očekuju njegov povratak i nadaju se da će ponovno videti čaroliju Lionela Mesija na terenu.