Bolonja isplatila Mihajlovićev ugovor do kraja

Bolonja isplatila Mihajlovićev ugovor do kraja

Fudbalski klub Bolonja porodici preminulog Siniše Mihajlovića uplaćivao je svaku platu koju je srpski stručnjak trebalo da dobije do kraja ugovora, otkrila je supruga legende Arijana.

Mihajlović je 16. decembra 2022. godine, posle duge i teške bolesti, a pre nego što je završio u bolnici morao je da napusti mesto trenera italijanskog kluba. Njegov ugovor trajao je do juna 2023. godine, a njegov ugovor je do leta u potpunosti isplaćen.

“Bolonja je uplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023. To je neverovatan gest koji mi je davao sigurnost u danima konfuzije. Niko od ljudi u klubu nas nije zaboravio, to je poseban klub u posebnom gradu”, rekla je Arijana za “Mesađero”.

Baš predstojećeg vikenda, u nedelju u podne, sastaju se dva kluba čiju istoriju je jednim delom obeležio Mihajlović, a Arijana je istakla da će taj meč označiti njen povratak fudbalu.

“To je Sinišin meč, biću na stadionu, vratiću se fudbalu od kojeg sam se udaljila. Moji sinovi su zainteresovani za taj meč, oni su zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, učinili su da se ne osećam samom, voleli su Sinišu kao i navijači Bolonje”, naglasila je Mihajlovićeva supruga.

Mihajlović je Bolonju vodio prvo od 2008. do 2009. godine, a potom ponovo od 2019. na ukupno 131 utakmici. Između je, između ostalog, bio trener Fiorentine, Sampdorije, Milana i Torina, kao i selektor Srbije.