Lionel Mesi vodi Inter Majami do pobede pred rekordnom publikom

Lionel Mesi vodi Inter Majami do pobede pred rekordnom publikom

Lionel Mesi je blistao postigavši dva gola i doveo Inter Majami do ubedljive pobede od 4-1 nad Nju Ingland Revolutionom u subotu uveče. Ova pobeda je donela uzbuđenje i rekordnu posetu od 65.612 navijača na stadionu Žilet.

Mesi nije razočarao očekivanja, postigavši prvi gol udarcem levom nogom iz dubine peterca, čime je prekinuo izjednačenje i uveo svoj tim u vođstvo od 2-1. Sa još jednim golom u prvom poluvremenu, Mesi je postavio nove standarde u MLS-u, postavši prvi igrač koji je postigao 16 golova u prvih sedam utakmica u sezoni.

Ova pobeda Inter Majamija došla je pred rekordnom posetom na stadionu, nadmašivši prethodni rekord iz 2002. godine. Mesi nije samo briljirao na terenu, već je i inspirisao masovnu podršku svojih navijača, među kojima su bili i oni najmlađi, obučeni u ružičaste dresove Majamija Mesija.

Ova utakmica bila je više od obične sportske manifestacije; bila je prilika da se iskaže poštovanje prema legendi fudbala koja je izazvala uzbuđenje širom sveta. Iako je sportski pejzaž bio usredsređen na Mesijevu posetu, njegovo prisustvo na terenu donelo je radost i inspiraciju kako starijim tako i mlađim navijačima.

Inter Majami nastavlja sa svojim uspesima, dok se Nova Engleska Revolution suočava sa izazovima pred sobom. Ovo je bila spektakularna večer za fudbal i ljubitelje sporta širom sveta.