Jokićev tripl-dabl vodi Nagetse do pobede nad Vizardsima

Jokićev tripl-dabl vodi Nagetse do pobede nad Vizardsima

Nikola Jokić je zabeležio svoj 16. tripl-dabl ove sezone, postavši treći igrač u istoriji NBA lige koji je ostvario ovaj podvig protiv svakog protivnika. Njegova izvanredna igra, sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija, pomogla je Denver Nagetsima da pobede Vašington Vizardse rezultatom 130-110.

Majkl Porter Jr. je takođe doprineo pobedi Nagetsa sa 22 poena i 11 skokova, dok je Džamal ​​Marej dodao 18 poena, osam asistencija i tri ukradene lopte, uprkos nedavnoj povredi.

Kajl Kuzma je predvodio Vizardse sa 31 poenom i 13 skokova, ali to nije bilo dovoljno da spreči deveti uzastopni poraz njihovog tima.

Denver je dominirao tokom celog meča, posebno u defanzivi, dok su Nagetsi nadmašili Vizardse u svim ključnim segmentima igre.

Ova pobeda vraća Nagetse na pobednički kolosek nakon prekida od tri uzastopna poraza, dok se Vašington suočava sa izazovom da prekine svoj niz neuspeha.

Nagetsi nastavljaju svoj niz utakmica u gostima protiv Portland Trejl Blejzersa, dok će Vizardsi igrati protiv Oklahoma Siti Tandera.