Povreda Džona Stounsa na utakmici Engleske: Još jedna briga za Mančester Siti

Povreda Džona Stounsa na utakmici Engleske: Još jedna briga za Mančester Siti

Džon Stouns je ranije zamenjen nakon što je zadobio povredu aduktora u prijateljskoj utakmici Engleske sa Belgijom u utorak.

Odbrambenog igrača Mančester Sitija je zamenio Džo Gomez posle 10 minuta na stadionu Vembli.

Stouns je signalizirao da mu je neprijatno nakon što je šutnuo loptu u uvodnim minutima, što je navelo Englesku da brzo pripremi Gomeza za ulazak.

„Naravno da smo razočarani ako on ima problem. Izgleda kao da je u zoni aduktora“, rekao je engleski menadžer Geret Sautgejt. „Ušao je zbog toga što nije igrao dve nedelje, tako da nije reč o preopterećenju. Ali mrzim da vraćam igrače u svoje klubove povređene.”

Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2-2 nakon izjednačenja Džuda Belingema u petom minutu nadoknade. Iouri Tielemans je postigao obe strane penala Ivana Tonija u prvom poluvremenu.

Stounsi je najnovija zabrinutost zbog povreda za Sautgejta i šefa Sitija Pepa Gvardiolu nakon što je Kajl Voker povredio tetivu u subotnjoj utakmici protiv Brazila.

Stouns i Voker su obojica ključni igrači za klub i državu i očekuje se da će na kraju sezone biti deo Sautgejtovog tima za Evropsko prvenstvo.

Siti, u međuvremenu, brani trofeje u Premijer ligi, Ligi šampiona i FA kupa u poslednjem mesecu kampanje.

Siti igra sa Real Madridom u četvrtfinalu Lige šampiona 9. i 17. aprila.

Takođe će se suočiti sa liderom Premijer lige Arsenalom u meču za vrh tabele na stadionu Etihad u nedelju.