LeBron Džejms vodi Lejkerse do pobede nad Voriorsima u epskom duelu

LeBron Džejms vodi Lejkerse do pobede nad Voriorsima u epskom duelu

U epskom dvoboju između Los Anđeles Lejkersa i Zlatnih Stejt Voriorsa, LeBron Džejms je bio nezaustavljiv. Sa samo 1,2 sekunde do kraja drugog produžetka, Džejms je izveo par slobodnih bacanja i završio svoj tripl-dabl od 36 poena, 20 skokova i 12 asistencija. Ovaj izvanredni učinak nadmašio je impresivnu igru Stivena Karija, koji je postigao 46 poena uz devet trojki.

Utakmica je bila prepuna uzbuđenja i preokreta. Kari je pogodio ključnu trojku sa samo 4,7 sekundi do kraja drugog produžetka, ali to nije bilo dovoljno da zaustavi Džejmsa i Lejkerse. D’Anđelo Rasel pridružio se akciji sa 53 sekunde do kraja drugog produžetka, dok je Entoni Dejvis takođe pružio značajan doprinos sa 29 poena i 13 skokova.

Ova utakmica je bila spektakularna demonstracija veštine i izdržljivosti obe ekipe, ali su Lejkersi na kraju izašli kao pobednici. Za Džejmsa, ovo je bio treći tripl-dabl u sezoni i 110. u njegovoj impresivnoj karijeri. Ovaj trijumf nad rivalima iz Kalifornije dodaje još jednu pobedu u sjajnu sezonu Lejkersa i potvrđuje Džejmsov status kao jednog od najvećih igrača u NBA ligi.