Dejan Stanković propušta utakmicu Ferencvaroša zbog bolesti sina

Dejan Stanković propušta utakmicu Ferencvaroša zbog bolesti sina

Trener fudbalera Ferencvaroša Dejan Stanković obratio se navijačima tog kluba i u video poruci saopštio da je njegov sin Stefan u bolnici, zbog čega neće voditi tim u narednom meču.

Dejan Stanković je u video poruci iz bolnice u Milanu istakao da veruje u svoj tim koji je vodeći na tabeli šampionata Mađarske i da će igrači dati maksimum u predstojećem meču.

U obraćanju je objasnio da u narednim danima očekuju da počne rehabilitacija njegovog sina Stefana, koji je nekadašnji član mladih selekcija Srbije. Stanković nije naveo zbog čega je njegov sin završio u bolnici.

„Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu ‘utakmicu’, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju. Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju“, rekao je Stanković.

Još je neizvesno koliko će Dejan Stanković ostati u Milanu i odsustvovati sa klupe mađarskog tima.