Aba liga: Zvezda u sjajnom nizu dočekuje Partizan

Aba liga: Zvezda u sjajnom nizu dočekuje Partizan

Crvena zvezda će u ponedeljak uveče od 20 sati na svom terenu dočekati Partizan u derbi meču osmog kola regionalne lige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović rekao je da njihov rival ima najveći potencijal u ofanzivi.

„Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. Oni su napadačka ekipa sa najvećim potencijalom, i u napadu u ovom trenutku i najbolji tim u Evropi. Samim tim moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bi došli do pobede u ovom meču“, rekao je Ivanović.

Crvena zvezda je u seriji pobeda od promene trenera i u dobrom raspoloženju dočekuje Partizan, koji je u prethodna dva duela poražen na gostovanjima Barseloni i Real Madridu. Trener crno-belih Željko Obradović smatra njegov rival daleko bolje otkako je Ivanović preuzeo tim.

„Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice jebilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu“, kazao je Obradović.

Crvena zvezda je apelovala na sve da sportski, fer i korektno navijaju za svoj klub, bez ikakvih ubacivanja predmeta na teren, vređanja protivnika i aktera ove utakmice.