Profesorka iz Kragujevca među pet najkreativnijih u Srbiji

Profesorka iz Kragujevca među pet najkreativnijih u Srbiji

Nastavnicima koji su osvojili najviše glasova na konkursu za izbor najboljih primera nastave na daljinu „Magija je u rukama nastavnika”, u Beogradu su u utorak, 30. juna, uručene vredne nagrade.

Među 5 najkreativnijih nastavnika u Srbiji je i Jasmina Micić, profesorka matematike u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Njen čas pod nazivom „Parabole kroz interaktivni rad učenika“ osvojio je drugo mesto.

Konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu „Magija je u rukama nastavnika“ raspisali su NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Republičkim sekretarijatom za javne politike i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Dodeljeno je ukupno 12 nagrada – za pet najboljih, nagrada publike i specijalne nagrade za najbolji primer projektne nastave, za najbolju interakciju s đacima u osnovnoj i srednjoj školi, najbolji primer TV nastave i za najbolju upotrebu digitalnih alata u nastavi u osnovnoj i srednjoj školi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *