Vučić: Šest ciljeva nove Vlade

Vučić: Šest ciljeva nove Vlade

Mi smo danas definisali šest osnovnih ciljeva, koje smo kao stranka predložili manadatarki za sastav nove Vlade Srbije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle sednice Predsedništa SNS i naglasio da je prioritetan zadatak očuvanje života i zdravlja ljudi.

Vučić je rekao da potom sledi borba za interese našeg naroda na Kosovu i Metohiji i očuvanje vitalnih intersa Srbije na Kosovu.

Borba protiv onih koji su ekonomski napredak Srbije iskoristili za to da uspostave neke nove mreže i temelje za uspostavljanje svojih sistema za ubijanje i pljačku ljudi, je naredna tačka, najavio je Vučić.

Rat između klanova koji nisu iz Srbije prelio se na naše ulice, a neki iz Srbije su pomislili da su jači od države i da mogu da rade šta hoće, pa će borba protiv mafije biti bespkompromisna i odlučna, najavio je Vučić..

Naredna tačka biće očuvanje nezavisnosti i samostalnog odlučivanja Srbije, da budemo vojno neutralni i brinemo o svojim nacionalnim inetersima, rekao je on i dodao da su ubrzane reforme tačka pet, posebno vladavina prava i evropske integracije i u skladu sa tim najavio je novo ministarstvo za ljudska prava i društveni dijalog.