Donald Tramp ponovo u Beloj kući

Donald Tramp ponovo u Beloj kući

Američki predsednik Donald Tramp se, posle trodnevne terapije u bolnici Volter Rid, vratio u Belu kuću, nedugo pošto je poručio Amerikancima da se ne trebaju plašiti kovida 19, ni dozvoliti da pandemija zavlada njihovim životima.

Tramp je oko pola sata posle ponoći izašao iz bolnice i ušao u helikopter „Marine One“, kojim je prebačen do Bele kuće.

Tramp je oko pola sata posle ponoći izašao iz bolnice i ušao u helikopter „Marine One“, kojim je prebačen do Bele kuće. Donald Tramp, povratak u Belu kuću.

Ipak, nešto kasnije na Tviteru objavio je kratku poruku u kojoj je Amerikancima poručio da na raspolaganju imaju najbolje lekove, nedavno razvijene.

„Otišao sam u bolnicu, nisam se najbolje osećao i već pre dva dana sam se osećao sjajno… Živimo u najboljoj zemlji na svetu“, rekao je Tramp.

„Sada sam dobro… Vakcine stižu uskoro“, rekao je Tramp.

Kako je najavljeno, Tramp će nastaviti da prima terapiju u Beloj kući, a njegov lekar Šon Konli je rekao da je predsednik SAD ispunio sve uslove da bude pušten iz bolnice,

„Iako nije sasvim zdrav… podržali smo njegov izlazak iz bolnice“, rekao je Konli.

Izlazak američkog predsednika iz bolnice, suštinski, predstavlja i signal za nastavak kampanje pred predsedničke izbore u SAD, koje su u prethodna tri dana, koliko je Tramp boravio u bolnici, nekako pali u drugi plan.

Prema istraživanjima javnog mnenja, kandidat demokrata Džo Bajden ima ozbiljnu prednost u odnosu na Trampa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *