Vučić: Nikad nisam video Belivuka, ne povlačim se pred ubicama

Vučić: Nikad nisam video Belivuka, ne povlačim se pred ubicama

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje Veljka Belivuka koje je objavio „Krik“ o navodnim vezama sa njim, negirao da se ikada video s Belivukom i najavio da će se uskoro obratiti naciji da bi izneo dokaze i da bi pokazao ljudima šta se zaista događa.

Aleksandar Vučić je rekao da je logično da „ubice i koljači kada stigne optužnica i vide dokaze, pokušaju da se politički izvlače iz svega, dobiju političku podršku kao što su je dobili od pojedinih političara“.

Vučić je, na pitanje da prokomentariše objavu Krika o tome šta je Belivuk rekao policiji pominjući ljude sa vlasti, ukazao da je taj isti „uvaženi gospodin rekao da nije nikoga ubio, zaklao, da su fina gospoda kojima je smestio režim“.

Istakao je da je ponosan na činjenicu da su njega optužili, jer „svakome je jasno da su se viđali sa mnom to ne bi pomenuli“.

„A nisu pomenuli one s kojima su se stvarno viđali, sa kojima su sarađivali u i izvan zemlje. Nikada u životu nisam video tog čoveka, niti razgovarao sa njima“, poručio je Vučić tokom posete Šumadiji .

Ukazao je da, ako se video sa njima na bilo kojoj lokaciji ili razgovarao sa njima, ne samo da je spreman da se skloni sa mesta predsednika, već i sam da se prijavi i ostane zatvoru do kraja života.