Vučić: Naredni izbori prekretnica za budućnost Srbije

Vučić: Naredni izbori prekretnica za budućnost Srbije

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić ocenio je da su naredni izbori, koji će se održati u martu ili aprilu, biti prekretnica za budućnost Srbije, na kojima će se odlučiti hoće li Srbija ići napred ili u prošlost. Naveo je da Pokret socijalista ne vidi kao obične koalicione partnere, već iskrene saborce u borbi za jaku, modernu i slobodnu Srbiju.

Aleksandar Vučić je u obraćanju na obeležavanju 13. godišnjice Pokreta socijalista rekao da računa na tu stranku u budućnosti.

„Manje me interesuju političke stranke, mnogo više ljudi i Srbija. Verujem da ćemo sa vama graditi budućnost. Računamo na vašu borbenost, vašu snagu, kao što možete da računate na našu“, istakao je Vučić.

Vučić je naglasio da ne postoje laki izbori i primetio kako su oni laki samo za one koji gube, a za sve ostale, posebno one koji pobeđuju, su teški.

„Bićemo pritisnuti sa svih strana“, skrenuo je pažnju i rekao da će mnogi, i spolja, tražiti svoje kandidate.

„Ne želim da se udvaram, dodvoravam i sarađujem sa onima koji imaju svoje gazde i koji primaju novac iz inostranstva. Jedini naš gazda su građani, i ne interesuju me nikakvi ambasadori i njihovi ministri“, poručio je Vučić.