Ponoš: U mom timu Čupić, Teodorović i Miodrag Stojković

Ponoš: U mom timu Čupić, Teodorović i Miodrag Stojković

Predsednički kandidat koalicije „Ujedinjena Srbija“ Zdravko Ponoš otkrio je u Novom danu da će u njegovom timu savetnika biti i akademik Dušan Teodorović, genetičar Miodrag Stojković i profesor Čedomir Čupić.

Novi članovi Ponoševog tima su, kako je rečeno nešto ranije, dr Dragan Delić i Gordana Matković, a pre njih je objavljeno da su članovi i reditelji Siniša Kovačević i Srđan Dragojević.

Ponoš kaže da je želeo da pokaže kako treba da se obavlja funkcija predsednika – da on treba da poštuje Ustav i da predsedenik države ne bi trebalo da ima pretenziju da bude pametniji od svih i da bude zadužen za sve, nego da koristeći tu svoju funkciju bude spreman da se savetuje s ljudima koji u određenim oblastima znaju više od njega.

Osim Kovačevića, Dragojevića, Gordane Matković, prof. Dragana Delića, pomenuo je i genetičara Miodraga Stojkovića, akademika Dušana Teodorovića, profesora Čedomira Čupića.

Ponoš kaže da tu nije kraj spiska i da će još imena biti u narednih par dana, „ali ne previše“. To su ljudi čija spremnost da mi pomognu meni imponuje, dodao je.