Narodna stranka traži ostavku Vesića zbog učešća na korona zabavi

Narodna stranka traži ostavku Vesića zbog učešća na korona zabavi

Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da zamenik gradonačelnika Goran Vesić mora da odgovara i podnese ostavku jer istovremeno uživa na korona veselju uz muziku i predvodi kampanju vlasti za kažnjavanju ugostitelja koji organizuju takve zabave i krše epidemiološke mere.

„Snimak korona žurke na kojem se vide zamenik gradonačelnika Goran Vesić i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokazuje svo licemerje naprednjačke vlasti, čije je Vesić zaštitno lice u Beogradu, koja bahato gazi zakone jer smatra da za nju nikakva pravila ne važe. Vesić se na ovom snimku grubo narugao gradjanima koji ga plaćaju“, rekao je Pavlović.

Pavlović je dodao da komunalna milicija nije prekinula tu žurku niti je podnela prekršajne prijave i upitao da li se propisi i epidemiološke mere koji važe za gradjane Beograda ne primenjuju na Gorana Vesića, Zvezdana Terzića i ostalu „naprednjačku elitu sa snimka“.

„Vesić će mnogo brže nego što mu čini odgovarati za sve kriminalne radnje koje je počinio. To mu obećavam sa zadovoljstvom“, rekao je Pavlović.

Na društvenim mrežama sinoć se pojavio snimak na kojem se vidi Vesić kako u kafani sa prekrivenim prozorima i uz živu muziku proslavlja pobedu fudbalera Crvene zvezde u derbiju.