Ćuta: Pozivam sve da izađemo na izbore, Vučić pokušava da nas razjedini

Ćuta: Pozivam sve da izađemo na izbore, Vučić pokušava da nas razjedini

Posle odluke o objedinjavanju beogradskih i lokalnih izbora, opozicija mora zajedno da izađe na izbore jer drugog izbora nema, izjavio je predsednik Ekološkog ustanka Aeksandar Jovanović Ćuta. „Odluka koalicije Srbija protiv nasilja će biti doneta večeras i ona mora biti zajednička“, istakao je Ćuta.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je večeras u 19 sati sastanak koalicije Srbija protiv nasilja i „šta god da bude odluka, mora biti zajednička“.

Jedino to tražimo od svih kolega u koaliciji, i onih orhanizacija, pojedinaca koji mogu da utiču u ovoj zemlji, da se urazumimo i da dođemo do cilja, a to je, da zemlja bude slobodna posle 12 godina agonije, istakao je Ćuta navodeći da Aleksandar Vučić pokušava da razjedini opoziciju.

Kako je istakao, 2. jun odgovara Vučiću, Brnabić posle svih ovih, kako kaže, pregovora i zamajavanja.

Ljudi na lokalu su odavno spremni i treba da izađu na izboe. Posle ove oduke mora da se ide na izbore, kazao je Jovanović Ćuta.

Pozivamo sve da se spremamo za kampanju, ovo je poziv svim organizacijama, Kreni-promeni, pojedincima da 2 . juna nastavimo da se borimo jer drugog izbora nemamo, istakao je Ćuta.

On je pozvao i Miloša Jovanovića da se priključi zajedničkoj odluci koja, kako je istakao, mora biti izlazak na izore.

„Samo zajedno možemo doći do promena“, naglasio je on.