Ohajo: 3 mrtva, 3 ranjena u ranoj jutarnjoj pucnjavi

Ohajo: 3 mrtva, 3 ranjena u ranoj jutarnjoj pucnjavi

Tri osobe su poginule, a tri su ranjene u ranoj jutarnjoj pucnjavi u glavnom gradu Ohaja tokom vikenda, saopštile su vlasti.

Policija Kolumba saopštila je da je pucnjava prijavljena nešto pre 3 sata ujutru u subotu u naselju Italijansko selo severno od centra Kolumba, uz nešto što je možda bilo poluautomatsko ili automatsko pucanje i automobile koji su „poleteli“.

Zamenik načelnika Gregori Bodker rekao je novinarima da su policajci koji su stigli dva minuta kasnije zatekli „veoma haotičnu scenu“ sa šest ubijenih ljudi. Bodker je rekao da su trojica proglašena preminulima, dok su tri prebačena u bolnice, gde je jedan bio u kritičnom stanju, a dvoje stabilno.

Vlasti i dalje rade na identifikaciji žrtava, a Bodker je rekao da istražitelji razgovaraju sa nekoliko svedoka koji su sarađivali. Rekao je da se u blizini nalazi bar na uglu, ali nije odmah poznato da li je neko umešan bio pokrovitelj ustanove.

Bodker je rekao da je motiv pucnjave odmah poznat i da nije jasno koliko je osumnjičenih umešano. Kancelarija šerifa okruga Franklin koristila je dron da dokumentuje veliko mesto zločina, gde je policija prikupljala dokaze i video zapise.