U tunelu Predajane oštećen sistem za odvodnjavanje

U tunelu Predajane oštećen sistem za odvodnjavanje

Na auto-putu E-75, u tunelu Predejane – smer ka Vranju – saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, zbog oštećenja na sistemu za odvodnjavanje.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na deonici puta Gajdobra – Čelarevo, zbog održavanja 25. međunarodne biciklističke trke „Trofej Sajamskog grada“, na snazi će biti obustava saobraćaja danas  od 11 do 19 časova.

Takođe, na putu Petrovac na Mlavi – Krepoljin, od Petrovca na Mlavi do raskrsnice za skretanje ka mestu Bistrica, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog održavanja sportske manifestacije – memorijalne trke „Dragutin Tomašević 2024“, danas od 17 do 20 časova.

Alternativni putni pravac kroz mesta Malo Laole i Veliko Laole.

U ponedeljak 27. maja na auto-putu E-763, petlja Takovo – petlja Ljig, zona tunela Brančić, u smeru ka Beogradu biće izvođeni radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, od 9 do 17 časova, uz zauzeće zaustavne trake na izlasku iz leve tunelske cevi.

Na deonici Brusnik – Brusnička petlja – zbog radova na asfaltiranju na snazi će biti obustava saobraćaja, u ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je Metriš – Klenovac – Brusnik, navode iz JP Putevi Srbije.