Predsednik Opštine Inđija deci iz karate kluba poklonio – med za potenciju

Predsednik Opštine Inđija deci iz karate kluba poklonio – med za potenciju

Na prijemu kod predsednika opštine Inđija Vladimira Gaka, među poklonima za decu iz karate kluba „Sensei“ našao se i med za potenciju „Fruškogorski skočko – radost u kući“, piše lokalni portal In Medija iz Inđije.

Vladimir Gak je tom prilikom obećao podršku i pomoć karate klubu, a uz obećanja deci su podeljeni i pokloni u brendiranim kesama lokalne samouprave.

Da se poklonu u zube ne gleda nije uvek slučaj, kažu roditelji za IN Medija prilično uvređeni porukom koju je poslala lokalna samouprava.

„Razumemo da je to inđijski brend, ali da li je moguće da nisu vodili računa kome šta poklanjaju. Da su stavili med za imunitet ili nešto namenjeno sportistima bilo bi pohvalno. Ali ‘Fruškogorski skočko’ maloletnoj deci uz poruku ‘radost u kući’ je više nego neumesno“, obrazlažu roditelji.

IN Medija je pokušala da sazna ko pakuje poklone za goste koje daruje predsednik opštine Vladimir Gak I postoje li propisana pravila poklanjanja.

„Nemamo informaciju ko određuje sadržaj poklona koju predsednik daruje gostima“, rekli su iz lokalne samouprave.

Nekadašnji članovi Kabineta predsednika opštine do 2016. godine za IN Medija kažu da je taj deo obavljao kabinet predsednika u skladu sa gostima kojima se poklanja i porukom koju žele da pošalju.