Vučić: Opozicija želi nove uslove za izbore, a oni su, opet, zahtevi tajkuna

Vučić: Opozicija želi nove uslove za izbore, a oni su, opet, zahtevi tajkuna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da u zahtevima dela opozicije ima mnogo privatnih interesa, ali i interesa raznih službi.

„Zato oni ne žele na izbore, za izbore kažu, potrebni su nam novi uslovi, a novi uslovi su opet zahtevi tajkuna, dajte nama dozvole za televizije“, rekao je Vučić gostujući na TV Hepi.

Kako je dodao, radi se o mnogo privatnih interesa, a jedan od tih je u taj u vezi sa nacionalnom frekvencijom.

„Radi se i o mnogo drugih stvari, ima tu i različitih službi, mnogo interesa da Srbija bude slabija, uostalom neću ni reč da kažem, ali pogledajte samo za koga navijaju Kurti i Bljeri Velja. Pogledajte za koga navijaju u Zagrebu i više ništa ne morate da gledate. I sve ćete da razumete“, istakao je Vučić.

Primetio je da ima i onih koji iz regiona dolaze na proteste.

„Mislim da je za nas mnogo važnije da se mi vratimo sebi, da počnemo da razgovaramo i daću sve od sebe, pošto sam video priče da li će glumci da imaju novac za serije, za filmove? Imaće, naravno, imali su ga više od stotinu puta više nego u prethodnom periodu kada su živeli u oslobođenoj zemlji, bili su pomalo oslobođeni i od para i od svega drugog, imaće novca koliko hoće i svu slobodu da u diktaturi kažu šta god misle“, rekao je Vučić.

Kako je naveo, voli da gleda i glumce koji su sa „suprotne strane“, ali da ne misli u politici kao oni.

„Ali kad uđete u politiku i bavite se politikom, onda budite spremni da primate politički odgovor, ali mi ne smemo da uđemo u odgovor koji će da bude – ti si antisrpsko đubre“, rekao je Vučić.