Vučić: Primio sam pismo roditelja, naći ćemo najbolje rešenje

Vučić: Primio sam pismo roditelja, naći ćemo najbolje rešenje

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao sa lekarima i video povređene iz OŠ „Vladislav Ribnikar“, nastavnicu i Petra iz Malog Orašja koji je u teškom stanju, da je bio sa porodicom male Angeline, kao i da je dobio pismo od grupe roditelja kojim će se, kako je rekao, ozbiljno pozabaviti, piše RTS.

Aleksandar Vučić je rekao za Pink da je primio pismo grupe roditelja, dodajući da će se sutra i prekosutra baviti time.

„Dobio sam pismo danas u popodnevnim satima i odgovorićemo na sve to. Naravno da uvek postoje različita mišljenja. Mada moram da priznam da je meni prilično blisko to što su napisali“, dodao je predsednik.

Istakao je da će se truditi da se pronađe najbolje rešenje.

„Šta god da pokušate da uradite uvek ćete da imate više različitih mišljenja i uvek će neko da bude nezadovoljan. Ali, važno je da čujete glas roditelja, glas koji mora da vodi računa o budućnosti te dece, jer oni moraju, da što lakše pređu kroz ovaj užasan period“, rekao je Vučić.

Ukazao je da đaci moraju da nastave sa svojim školovanjem i obrazovanjem.

„Da li to mora sada ili to može od 1. septembra, to je već drugo pitanje, ne mislim da se mnogo gubi time što neće neko tri ili četiri nedelje da ide, jer može i elektronski da pohađa nastavu, kao što smo radili u vreme korone“, rekao je Vučić.

Naglasio je da postoji bezbroj načina i da treba samo da se vidi kako.