Pošta Srbije predstavila besplatnu aplikaciju, SMS poruke više neće stizati građanima

Pošta Srbije predstavila besplatnu aplikaciju, SMS poruke više neće stizati građanima

JP „Pošta Srbije“ predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će se izbeći moguće malverzacije.

Iz „Pošte Srbije“ su najavljene važne inovacije i modernizacija usluga kako bi se podigao nivo efikasnosti i korisničkog iskustva. U skladu s tim, Pošta Srbije predstavila je besplatnu aplikaciju koja je već dostupna korisnicima.

„Pošta Srbije od aprila meseca više neće slati SMS poruke i imejlove. Građani mogu potpuno besplatno da instaliraju aplikaciju ili na Google Store-u ili na Apple Store-u. U slučaju da im treba bilo kakva pomoć, mogu doći u bilo koju poštu. To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije u pošti o vašem paketu na jednom mestu“, poručio je v. d. direktora „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević.

Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama, navodi se u saopštenju.

Korisnici će pored postojećih mogućnosti zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije kojima su u prethodnom periodu bili izloženi, preko SMS poruka i Vajbera.