Ispred kuće Danke (2) prava drama: Stigle četiri patrole policije, helikopter MUP-a sleteo u Bor

Ispred kuće Danke (2) prava drama: Stigle četiri patrole policije, helikopter MUP-a sleteo u Bor

U poslednjih sat vremena situacija kod kuće nestale dvogodišnje devojčice Danke Ilić se potpuno usložila i krenula u novom smeru.

Dok su bageri danas raščišćavali teren, oko 18 časova iznenada su u velikoj brzini stigli interventna jedinica pod rotacionim svetlima i vatrogasna jedinica.

Mrak je već pao, ali bageri su sve dosad neumorno radili da bi, prema pisanju Novosti, prekinuli rad, a pred kuću su stigla četiri policijska vozila.

Prema saznanjima Novosti, u Bor je sleteo i policijski helikopter.

NovaS javlja da da je sva lokalna policija poslata je da obezbeđuje ovaj stadion. Helikopter je prethodno preleteo Banjsko polje, javlja naš novinar sa terena. U helikopetru je bio ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji se sada uputio ka mestu nestanka devojčice.

Roditelji nestale dvogodišnje Danke još uvek se nalaze u policijskoj stanici u Boru, a kako NovaS nezvanično saznaje oni se ispituju, ali ne u statusu osumnjičenih. 

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić ušla je u treći dan, a sistem Pronađi me aktiviran je pre 48 časova, koliko je i bio na snazi. Nakon 27 sati potrage MUP je saopštio da je obustavljena, a istraga je krenula u drugom pravcu.