Zvezda produžila ugovor sa golmanom Vasiljevićem do 2026.

Zvezda produžila ugovor sa golmanom Vasiljevićem do 2026.

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević produžio je ugovor sa klubom na još tri i po godine, saopštili su crveno-beli.

Vasiljević je u Zvezdu došao 2019. godine, da bi zatim bio pozajmljen ekipama Radnika, Proletera i Napretka. Poslednjih šest meseci je rezervni golman crveno-belih.

„Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dodjem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog“, rekao je 26-godišnji golman.

On je dodao da mu znače treninzi sa iskusnim golmanima Zvezde Milanom Borjanom i Zoranom Popovićem.

„Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Djidji Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva – samo da nastavimo kao i do sada“, istakao je on.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je produženje saradnje nagrada za njegov trud i ponašanje.

„Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven medju stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi“, dodao je Mrkela.

Vasiljević je za Zvezdu branio na devet prijateljskih utakmica, a još uvek nije debitovao u zvaničnom meču.